Diskaun sehingga 20% untuk Hoodie dan Jersi SAMURAI!! Order sini!!
search

SELAMAT DATANG KE SEMBANG ANIME BY STAICLO!!

SELAMAT DATANG KE SEMBANG ANIME BY STAICLO!!

Assalamualaikum dan hai! Aku Afiq. Aku merupakan founder untuk brand Baju Stylish, STAICLO dan jugak blog yang baru ni, SEMBANG ANIME. Hari ni aku just nak perkenalkan blog ni kat korang dan sebab kenapa aku buat blog SEMBANG ANIME ni.

Daripada nama blog ni pun, surely korang dah boleh agakkan pasal apa.. Hahahaa.. Obviously its about anime. Blog ni aku buat sebagai satu saluran untuk aku share interest aku kat korang. Opinion, first impression, previews, reviews atau ape-ape je yang berkaitan dengan anime.

Kalau korang dah follow perjalanan bisnes aku dari Baju Stylish, for sure korang tahu yang aku memang minat anime. Aku start buat bisnes pun disebabkan anime. Tapi atas sebab-sebab yang tertentu, tahun lepas aku rebrand bisnes Baju Stylish aku kepada STAICLO dan aku mula stop jual baju-baju anime. Aku rasa tu langkah yang tepat yang perlu aku buat.. Tapi lately aku rasa macam STAICLO dah menyimpang dari reason aku start buat bisnes dulu. 

Jadi untuk kembali ke pangkal jalan, hari ni aku buat blog SEMBANG ANIME untuk aku share aku punya interest dengan korang semua. Sebenarnya dah lama jugak aku plan untuk buat blog ni dan aku rasa hari ni aku dah sedia!

Aku nak mintak support korang untuk LIKE page SEMBANG ANIME di fb. Setiap like akan membantu aku untuk kembangkan lagi blog SEMBANG ANIME ni.. Sekiranya korang ada cadangan atau kritikan, korang boleh je komen atau pm kat page fb SEMBANG ANIME ye.. Make sure korang LIKE page SEMBANG ANIME yang betul tau.. Tadi aku cek ada 2-3 page lain namanya SEMBANG ANIME jugak haha

Terima kasih kat korang sebab luangkan masa utk baca post pertama aku ni. Next time ada anime best yang aku nak share dengan korang. Stay tuned!

Assalamualaikum 



Newer post

Your cart is currently empty.

Continue shopping